Forum rules


Opšta pravila:
• Pročitajte: Pravilnik foruma / Forum Rules
• Zabranjeno je vređanje i omalovažavanje članova foruma po bilo kom osnovu.
• Spam (Post) mora imati veze sa temom, u suprotnom biće obrisan od strane Global Moderatora/Moderatora, a korisnik kažnjen warn-om.
• Dupli postovi su strogo zabranjeni.
• Nemojte pisati "Hvala", imate opciju "hvala".
• Za sve probleme/nejasnoće obratite se Global Moderatorima/Moderatorima.
• Sve slike
OBAVEZNO stavite u SPOILER.
• Za nepoštovanje pravila sledi Warn.
NAPOMENA: 3 warna = ban sa foruma 5 dana.

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1 post ] 

Šta je i kako je nastao CS:GO

 Post subject: Šta je i kako je nastao CS:GO
Posted: 17 Dec 2017, 16:41 
Offline
Fatality | Legend
User avatar
 
Years of membership:
  Years of membershipYears of membershipYears of membership

Joined: 12 Mar 2015, 19:27
Posts: 2509
Location: Srbija
Online: 109d 15h 3m 14s
Has thanked: 195 times
Been thanked: 307 times
Medals: 5

Aktivnost (1) Dobar Admin (1) Dobar Igrac (1) Spamer (1)

Vernost (1)
Counter-Strike: Global Offensive


Counter-Strike: Global Offensive (skraćeno CS:GO) je prva personalna pucačka video igra razvijena od strane Hidden Path Entertainment i Korporacije Valve. To je četvrta igra u sastavu Kanter strajka. Counter-Strike: Global Offensive je pušten za Microsoft Windows, OS X, Xbox 360 i Playstation 3 u avgustu 2012.godine, sa verzijom Linux pocinje u septembru 2014. Poseduje klasičan sadržaj , kao što su, obnovljene verzije klasičnih mapa, kao i potpuno novih mapa, znakova i načina igre. Platforma za više igrača planirana je između windows-a, OS X-a, Linux-a i PlayStation 3, ali je na kraju ograničen na Windows, OS X i Linux zbog razlika u skidanju frekfencija između sistema.

Igra

Slično predhodnoj Counter-Strike igri, igrači igraju kao teroristi ili antiteroristi i moraju da završavaju zadatke, dok pokušavaju da eliminišu protivnički tim. Igrači kupuju oružje i opremu na početku svake runde sa novcem koji je dodeljen na osnovu njihovog učinka. Ispunjeni ciljevi, kao što su, postavljanje bombe ili ubijanje neprijatelja igrču donose zaradu, ali negativni postupci, kao što su, pucanje u svog igrača ili taoca će dovesti do novčane kazne. Pored toga, kada se runda završava svi igrači dobijaju neku količinu novca, s tim što igrači u pobedničkom timu dobijaju znatno više. Counter-Strike: Global Offensive je dodao novo oružije i opremu koje niste imali priliku da vidite u prethodnim verzijama, od kojih su najvažnija zapaljiva bomba za obe strane. Ovo oružije pokriva malu površinu u vatri, koja šteti svakom ko prodje kroz nju.

Vrste misija

Classic Casual i Competitive:

Najpopularniji mod igre Counter-Strike-a. Na početku svake runde, igrači mogu da kupe oružije i opremu od zaradjenog novca iz raznih postupaka, od pomaganja pri ubijanju do obavljanja kompletnog zadatka. Bez obzira na vrstu misije, runda se završava kada jedan tim ispuni misije, eliminiše drugi tim ili im istekne vreme. Ako vreme istekne pre nego sto se ciljevi završe, tim koji ne treba završavati ciljeve je pobednik.

Bomb Scenario:

Teroristi moraju da postave C4 eksploziv na jednu od dve odredjene zone i štite, da ga antiteroristi ne deaktiviraju i spreče da eksplodira. Antiteroristički tim sprečava bombu da eksplodira ili obezbeđuje zone i onemogućava teroriste da je postave. Ako antiteroristički tim deaktivira C4 svejedno će pobediti, bez ozbira koliko terorista bude bilo živo.


Hostage Scenario:

Antiteroristi moraju spasiti taoce od terorista, i da ih odvedu na bezbednu lokaciju. Teroristi moraju sprečiti taoce od bekstva. Ako terotista ili antiterorista pokuša da ubije taoce, oni ce pretrpeti tešku novčanu kaznu. Ažuriranje je kasnije promenilo način spasavanja: umesto da ih vodi, antiterorista mora u jednom trenutku da nosi jednog taoca prilikom spasavanja.

Arms Race:

Ovaj mod igrice zasnovan je na tome, da svaki igrač bude nagradjen za svaka 2 ubistva sa novim oružijem, ili svaki prvi, ako ubiju vođu neprijatelja. Prvi igrač dobija zlatni nož, kao finalno oružije i on dobija partiju.

Demolition:

Zasnovano na tome da je uklonjena opcija kupovine oružija i opreme. Umesto kupovine, igrači se nagrađuju oružjem, kada on ubije barem jednog protivničkog igrača. Svakim novim ubistvom dobija se sledeće oružije u unapred određenom skupu oružija.

Deathmatch:

Režim koji se sastoji od 10-o minutne partije sa slučajnim rađanjem igrača na mapi. Igrači moraju da dobiju najviše bodova od ubistva različitim oružijem ili istim oružijem.

RAZVOJ

Global Offensive je realizovana kao modifikacija Counter-Strike:Source-a na Xbox Live Arkadama od strane Hidden Path Entertainment. Tokom razvoja, Valve je video priliku da se mogu okrenuti u punom luku i proširiti Counter-Strike igru. Global Offensive počeo je razvoj u Martu 2010.god. i bio otkriven javnosti 12. Augusta 2011. godine.

_________________
Image

Image


I te noci kada izdahnem
zadnje pivo za tebe popijem
i na nebu tom na koje idem ja
sija moja Zvezda Crvena


-CZV-


Top
  Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1 post ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum


    Board index » Fatality | Gaming [Headquarters] » Counter-Strike: Global Offensive


BANERI:
Flag Counter

Želite vašu reklamu na našem forumu? Kliknite OVDE!